EĞİTİM SEN BİLGİ İSTATİSTİK MERKEZİ (EBİM) Özel

EĞİTİM SEN BİLGİ İSTATİSTİK MERKEZİ (EBİM)

OKUL BİLGİ SİSTEMİ

 

(www.adnangumus.net/egitimsen adresinde web ortamında doldurulacak)

Sayın Eğitim Emekçisi;

Eğitim Sen olarak okullarımızın durumunu sürekli izlemeye, analiz etmeye ve çözüm önerileri geliştirmeye temel oluşturmak üzere Bilgi-İstatistik Merkezi oluşturuyoruz. Bu merkezimizde okulöncesinden yükseköğretime kadar hem okul ve öğrencilerin hem de eğitim emekçilerinin durum, sorun ve görüşleri düzenli aralıklarla toplanıp kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Verdiğiniz bilgiler okullarımızın ve eğitim emekçilerinin durumunu analiz etmek ve çözüm önerileri geliştirmek için çok önemli bulunuyor. Okullarla ilgili önemli bütün bilgileri bir veri tabanında toplamak amaçlanmış olup soru sayısı fazladır. İLK GİRİŞ birkaç saatinizi alabilir. Ancak ilerideki güncelleştirmeler çok daha kolay olacaktır.

Formu doldururken sadece kendi okulunuzu dikkate alarak her soruda ilgili kısmı işaretleyiniz veya doldurunuz. Hiç yoksa karşısına (0) sıfır yazınız.

Bilgiler anonim olup, isim veya okul adı verilerek kullanılmayacaktır.

Formu doldururken herhangi bir soru veya öneriniz olursa, bize aşağıdaki telefonlardan veya e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgi ve duyarlılığınız için şimdiden ÇOK TEŞEKKÜR ederiz.

Eğitim Sen Adana Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bilgi-İstatistik Merkezi Koordinatörleri

Eğitim Sen Adana Şube Yön. Kur. Üyeleri E-Posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prof. Dr. Adnan Gümüş Tel: 0505-544 43 03  E-Posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bilg. Öğr. Uzm. Erkan Tiyekli Tel: 0505-243 42 61   E-Posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Formları doldurmak üzere EBİM web adresi:

www.adnangumus.net/egitimsen/

Okunma 1401 defa